Ενίσχυση του Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας από το Δήμο Ξηρομέρου με πολυμηχάνημα (φάξ,εκτυπωτής,σαρωτής(scanner),φωτοτυπικό),



Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου κ.Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά επισκέφτηκε   σήμερα, 29/11/2013, το Δημοτικό σχολείο Χρυσοβίτσας. Η κα.Σαμαρά παρέδωσε στον Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου ένα πολυμηχάνημα (φάξ,εκτυπωτής,σαρωτής(scanner),φωτοτυπικό), εργαλείο πολύτιμο και αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.
Επίσης η κα Σαμαρά είχε παραδώσει προ ημέρων έναν καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή στο Δημοτικο σχολείο Βάρνακα που ήταν απαραίτητος για την εύρυθμη  λειτουργία του.
Με αφορμή την επίλυση προβλημάτων, και την ενίσχυση των σχολικών μονάδων η κα.Σαμαρά προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

   « Η δημοτική αρχή Ξηρομέρου έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τα θέματα Παιδείας. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας, όπως όλοι οι δημότες γνωρίζουν, σε ότι αφορά τα σχολεία μας δεν  κάνουμε εκπτώσεις….Και το αποδεικνύουμε καθημερνά αυτό. Έχοντας άριστη συνεργασία  με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και συμβάλουμε αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Είμαστε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, δίπλα στους μαθητές, στους γονείς και τους δασκάλους. Στεκόμαστε αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν, και συνοδοιπόροι στον κοινό μας στόχο: Ένα σχολείο σύγχρονο και δημιουργικό»

Σχόλια