Όμορφη και ζεστή η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ Ξηρομέρου (ΦΩΤΟ)




        Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», το Σάββατο  18/03/2017 βράδυ, στη μουσική ταβέρνα «ΑΠΤΑΛΙΚΟ» στο Περιστέρι.
       Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα..........



        Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
       Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό: Ο Αντινομάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, O πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνος Γεωργούλας και ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.Δημήτρης Κοθρούλας.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Αντινομάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, O πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνος Γεωργούλας, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ.: ο Δημήτρης Κοθρούλας, ο Θανάσης Γεροδημήτρης, Μαρία Μαντζάνα, και ο Βασίλης Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Δημοσθένης Κουτσομπίνας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπίνας, Βασίλης Σκούρτας και ο Χριστόφορος Καρατσόλας, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου,από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ο Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού ομίλου «ΑΡΤΕΜΙΣ 78» Νίκαιας Δημήτρης Αχείμαστος, κ.α.

Και του χρόνου!!


























































































http://xiromeronews.blogspot.gr/2017/03/blog-post_372.html

Σχόλια