ΚΑΤΟΥΝΑ: ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. "ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ'


Ένα ακόμα πλήγμα για την Κατούνα, σε δύσκολους καιρούς για το χωριό μας, η μετακίνηση του αρχιμανδρίτη πάτερ Νεκτάριου Τριάντη σε ενορία του Αγρινίου.
Πληροφορίες του katouna News αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες θα γίνει μετακίνηση του πάτερ Νεκτάριου που από μικρό παιδί ήταν δίπλα στους Ιερείς του χωριού μας μέσα στην εκκλησία μας στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας και στην συνέχεια πήρε την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο της ιεραρχίας της εκκλησίας μας. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει φθάσει να γίνει Αρχιμανδρίτης.  
Το έργο του Πάτερ Νεκτάριου είναι μεγάλο και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο στους χριστιανούς αλλά και στην γενέτειρα.
Φυσικά ή είδηση στεναχώρησε παρα πολύ τους συγχωριανούς μας διότι η προσφορά του στο χωριό μας είναι πολύ μεγάλη και θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο μας. Ελπίζοντας η πληροφορία μας να διαψευστεί.
Θα λέγαμε πως ο  Πάτερ Νεκτάριος ήταν "το τελευταίο οχυρό της Κατούνας".                                                                                                   
ΚΟΥΤΙΒΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 

https://katounanews.blogspot.gr/

Σχόλια