Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά με το θρίλερ της 44χρονης απο την Κατοχή – Νεότερες πληροφορίες (video)

 ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ: Νεότερες εξελίξεις για την υπόθεση της 44χρονης: Από την αυτοψία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια
        Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε στο Πετροχώρι η σορός της άτυχης 44χρονης που είχε εξαφανισθεί από την Κατοχή Μεσολογγίου.
      Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτοψία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, αν και περισσότερα θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομήπου θα ακολουθήσει και εκεί θα φανεί αν υπάρχει κάποιο κρυφό τραύμα ή αν η γυναίκα κατανάλωσε χάπια. Επιβεβαιώνεται πάντως ότι σε κοντινή απόσταση βρέθηκε μπιτόνι με πετρέλαιο.

*************
           Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και βρέθηκε σήμερα νεκρή – Ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα – Πληροφορίες ότι βρέθηκε μπιτόνι με ευφλεκτο υλικό στο σημείο της τραγωδίας – Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει άρση απορρήτου για να εξετάσουν τις κλήσειςτου κινητού της – Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι από το περιβάλλον της – “Δεν είχε διαφορές με κανέναν”........



   Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της 44χρονης χήρας, μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.
Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη…
     Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Έγκλημα «δείχνουν» τα στοιχεία
        Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα, ο δράστης ή οι δράστες, να την σκότωσαν σε άλλο σημείο και να την μετέφεραν στη συνέχεια στο σημείο που βρέθηκε για να την κάψουν! Αυτό το σενάριο θα δικαιολογούσε και τα εγκαύματα που είχε στο άψυχο σώμα της η 44χρονη.
       Σύμφωνα με το livenews, στην περιοχή βρέθηκε πριν από λίγο ένα μπιτόνι με πετρέλαιο…
       Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσουν να εξετάσουν τις κλήσεις και τα μηνύματα. Ίσως έτσι, να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα. Να βρουν δηλαδή με ποιον ή με ποιους μίλησε η 44χρονη, γιατί πήγε (αν πήγε μόνη της) στο συγκεκριμένο σημείο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση.
      Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι σύντομα θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, συγκεκριμένος άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με την 44χρονη…

«Δεν είχε διαφορές με κανέναν»
             Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε διαφορές η άτυχη μητέρα με κάποιον. «Δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Το πιο αγαπημένο παιδί ήταν. Σοκαρίστηκε όλος ο νομός Αιτωλοακαρνανίας. Αγαπημένη οικογένεια, τα παιδιά της θαυμάσια… Δεν είχε κάποια σχέση. Πιστεύω όχι».
        Αλλά και η στενή φίλη της 44χρονης, που μίλησε στην εκπομπή, με την οποία μάλιστα είχαν περάσει μαζί τα Χριστούγεννα, είπε πως δεν είχε αντιληφθεί να έχει κάποιο πρόβλημα η γυναίκα:
      «Η Κατοχή θα είναι φτωχή από σήμερα. Από το Σάββατο (που εξαφανίστηκε η γυναίκα). Ήταν ένα αστέρι λαμπερό… Ο άντρας της ήταν παιδικοί φίλοι με τον άνδρα μου. Η Ειρήνη ήταν αστέρι. Ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια που έχω χάσει εγώ τον αδερφό μου. Περάσαμε μαζί πρωτοχρονιά στην Αθήνα. Περάσαμε φανταστικά. Της είπα μην φύγεις να φύγουμε μαζί με το δικό μας αυτοκίνητο. Και μου λέει: μου έτυχαν κάτι δουλίτσες… Αυτά για τα προσωπικά της δεν τα γνωρίζω. Άκουσα κάποτε για αυτό τον γιατρό και μου είπε: Μην ακούς κακοήθειες. Αν είναι κάτι θα σου πω. Με είχε δίπλα της κάθε στιγμή και κάθε ώρα. Ήταν δυναμική γυναίκα, Μπουμπουλίνα, είχε κτήματα στην περιοχή. Μεγάλωνε μια υπέροχη οικογένεια η γυναίκα… Από τότε που πέθανε ο άντρας της, την στηρίζαμε όλοι για να μη νιώθει μόνη. Εγώ δεν είχα καταλάβει να είχε κάποιο πρόβλημα, ποτέ… Μακάρι να μάθετε κι εσείς τον δολοφόνο»!

Πηγή: http://www.agriniopress.gr/
https://xiromeronews.blogspot.gr/

Σχόλια