Στήριξη και παροχή βοήθειας στις ευπαθείς ομάδες στην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          Αστακός, 30/6/2017

ΝΟΜΟΣ  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                                

Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Τηλ. 2646041482           
e-mail: k.epixeirhsh_dxiromerou2016@yahoo.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 2010 διακόπηκε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», που υλοποιούνταν στην πρώην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας, εξαιτίας των κακών χειρισμών  της  τότε Δημοτικής Αρχής.
Λαμβάνοντας αυτό υπόψη καθώς και τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, με την υποστήριξη του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής αποφάσισε την στήριξη/παροχή βοήθειας στους υπερήλικες και τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, στην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας.
Καταρτώντας πρόγραμμα επισκέψεων στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αλυζίας και συγκεκριμένα στην Κανδήλα, στο Μύτικα, στο Αρχοντοχώρι, στο Βάρνακα και στην Παναγούλα, για πρώτη φορά την Πέμπτη 29-06-2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Τοπική Κοινότητα της Κανδήλας. Η βοήθεια του Προέδρου του τοπικού διαμερίσματος κ. Κράββαρη Σπύρου ήταν πολύτιμη καθώς συνόδευσε το προσωπικό μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Γεωργούλα Κων/νο σε οικίες υπερήλικων ατόμων, που έχουν την ανάγκη στήριξης από το εν λόγω πρόγραμμα.
Αιτήσεις για στήριξη και παροχή βοήθειας στους υπερήλικες μπορούν να υποβληθούν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου πάνω από τον παιδικό σταθμό του Αστακού κατά τις πρωινές ώρες ή ηλεκτρονικά στο
Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 26460-41482. Υπεύθυνη του Προγράμματος κα Νικολοπούλου Ειρήνη.


Σχόλια